Honnan tudom biztosan hogy ez az élet a valódi, igazi élet?
Gyerekkoromban már felvetődött bennem ez az gondolat hogy mi van akkor hogy ha ez az élet csak egy "alternativ élet"?
Értem ez alatt hogy ez nem a valódi élet hanem a valódi élettől egy "Béta verziója" vagy egy teljesen alternativ formája mint például.: Vissza a jövőbe 2-ben cimű filmben.
5-6 évesen is ez forgott a fejemben és most még jobban (20f vagyok) és egy valakivel beszélgettem erről és aztmondta hogy nézzem meg a mátrix cimű filmet és én meg is néztem. nagyon jó film és valami ilyesmit képzelek el...
6 évesen amikor ezen gondolkoztam akkor még nem láttam a vissza a jövőbe 2-t se a mátrixot.
a legnagyobb félelmem nem a halálfélelem mint másoknak hanem pont ez hogy beragadok egy alternativ életbe és egy egész életet el kell töltenem ott..
Hát ja..
várom a véleményeket, bármit pozitiv ill. negativ gondolatot!
éppen ez az hogy mocorog bennem valami ami azt mondja ez nem az én helyem.
valahogy tényleg azt érzem hogy nem itt van a helyem..
mindig éreztem!
valahogy hiszem hogy tökéletesebb "lét" létezik nem ez a fos depressziós élet.. szerintem van egy sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!