Ki milyen dolgokra emlékszik a 2000-es évek elejéről amik akkor népszerűek voltak?
Figyelt kérdés
Írjuk le kulcsszavakkal, kezdem én: Iwiw, MyVip, Teveclub, Travian, Bandi a hegyen, Budapest tv, Gerilla grill, Vad csajok, Pupákok, Yugioh kártya, Mastercrock kártya, Gyűrűk ura kártya, Pokémon tazó, Beyblade, G portál, Mindenkilapja, windows 98, windows xp, siemens, nokia, sony ericsson, napiszar, msn2020. jan. 19. 21:44
11/16 anonim válasza:
Winxp 9/11 Gyurcsány GTA 3 GTA vc Michael Jackson
12/16 anonim válasza:
Startlap :D
Basszus, nemrég egy ismerősömnél láttam megnyitva. Azt sem tudtam, hogy létezik még, azóta nem láttam. Durva.
13/16 anonim válasza:
Nőknél cérnavékonyra szedett szemöldök, csípőnadrág, orrpiercing, zebracsíkos platinaszőke melír sötétbarna hajba, póklábas szempillák, Tokio Hotel
14/16 anonim válasza:
Pannon GSM,WinXP,Nokia 3310,Mátrix(1995-2000)
16/16 anonim válasza:
Baby G órák, Disney mesék VHS kazettán, majd több film is CD-re másolva, Buci Maci magazinok, netesjatekok.hu jut még hirtelen eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!