Miskolcon közösségi szolgálat calaki tud ilyet?
Olyan hely kellene ahhol tudok segiteni a beteg vagy nehez sorsu gyerekeken, 16 eves vagyok es nyaron mennek 50 orat kell ledolgoznom
Szeretnek menni valahova ahhol esetleg tudnek segiteni .. valaki tud ilyen helyet?
Az iskolában nem tudnak segíteni?
Nézz szét az alapítványok közt.
Esetleg városi oktatási hivatalnál is érdeklődhetsz.
Tudom, ez nem egészen válasz a kérdésedre, mégis leírom (hisz itt is elkél a segítség).
Ha szereted az állatokat, de legfőképp a kutyákat és a cicákat, akkor ajánlom figyelmedbe a MÁSA-t (Miskolci Állatsegítő Alapítvány). Én is náluk voltam közösségi szolgálaton, és élveztem. Kisebb testű kutyusokat kellett sétáltatnom, vizet önteni nekik, a cicák 'házát' kellett kisepregetni, almot kicserélni stb. (Szóval nem volt semmi ürülék szedés és társai, teljesen korrektek voltak.) Az ott dolgozók is nagyon kedvesek és megértők. Írj nekik egy e-mailt, ha érdekel és érdeklődj, hogy tudnak-e fogadni, valamint, hogy van-e szerződésük az iskoláddal.
Illetve minden iskolának vannak már partnerei, akikkel szerződésben állnak (pl. mert már valaki ott végezte el a közösségi szolgálatot), érdeklődj ezek után is a sulidban.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!