Milyen extrém dolgot próbálnál ki? És miért?
Figyelt kérdés
kort és nemet is
köszi!
:)
2010. júl. 21. 22:06
1/3 anonim válasza:
voltunk nyaralni, és ott ki lehetett volna próbálni olyan ejtőernyőzést, amikor egy motorcsónak húz. azt szívesen kipróbáltam volna, de nagyon drága volt (60 euró/fő) De ha legközelebb megyünk ilyen helyre, akkor tuti bevállalom :)
2/3 anonim válasza:
én már sokmindent csináltam: ejtőernyő, vizisí, snowboard (ezt gyakrabban külfölfön), Szörf (ezt meg nem tom h kell irni de ezt elég érdekes és vicces volt megtanulni), bungee jump (itt majdnem összefostam magam XD) hegyi bicajozás (hát ennek van vmi komolyabb neve is de nem akarok hülyeséget irni, am ez annyiból áll h van egy ku..a nagy hegy, amiről le kell jöni szépen és ugratni összevissza, itt sokszor le lehet sérülni sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!