Huncut pirike kérdése:
Tudnátok segíteni (Animével kapcsolatos)?
Figyelt kérdés
Egy animét keresek. Sajnos a címét nem tudom, ezért nem is találom. Természetfeletti kategória részben. Az anime két fiú testvérről szól, akiknek természetfeletti erejük van. Az idősebb testvérnek telekinézis ereje van, a fiatalabbnak pedig telepatikus ereje van.2020. jan. 16. 13:41
1/4 Leila1580 válasza:
Uhh, hirtelen csak egy anime ugrik be, ami hasonló, de az nem hiszem hogy az lenne, amit keresel. Abban az idősebb testvér később jelenik meg, és neki idő vissza pörgetős ereje van. De ha esetleg ez is érdekelne, a címe Charlotte. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az anime amire gondoltam, death azért köszönöm. Egyébként látam a Charlotte című animét. Szeretem. Eggyik kedvenc.
2020. jan. 17. 22:45
3/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez lenne, mert ebben ha jól rémlik egyiküknek sincs telepatikus ereje, de Mob Psycho 100?
Meg amit még ismerek az a Saiki Kusuo no Psy-nan, de azt is kizárnám
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de eggyik se az. Azóta megtaláltam.
2020. febr. 4. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!