Ki szeret otthon pl meztelenul lenni es nem zavarja a mas latja?
Figyelt kérdés
Sajnos Sokan elitelik furcsaljak ha valaki szereti a meztelenseget es mem szegyellos !2020. jan. 14. 13:51
11/19 anonim válasza:
Én szeretek meztelen lenni itthon is,és nem zavar ha látnak. 36N
14/19 anonim válasza:
Ha tehetjük, mindíg úgy vagyunk. Csak sajnos ezek a prűd társadalmi előítéletek... ezekkel van a baj, mert nekünk ez a természetes, és például ha fürdőruhás helyre kell menni, rettentően rosszul érzem magam és kényelmetlen. Nem értem, hogy miért nem lehet mindenki úgy ahogy ő akar, miért kell alkalmazkodni egy ilyen teljesen idióta és értelmetlen megrögzöttséghez, mint a ruházat.
15/19 anonim válasza:
14 hát veled se találkoznék szívesen az utcán
17/19 Natura42 válasza:
én 42 éves vagyok, biológus végzettségű, imádom a természetet, kirándulásokat, és persze a naturizmust is, szerintem meztelenül lenni felszabadító bárhol ( ahol lehet persze, normális módon…)
Anno a volt feleségemmel sokat jártunk ilyen helyekre, lakásban is alap volt, de ennek pár éve vége lett....
Ha valakinek van kedve ilyesmihez írjon, nemtől függetlenül. ( nudi, nem szex!)
18/19 anonim válasza:
Nekem természetes, hogy ha lehet, akkor ruha nélkül vagyok. Otthon a párommal is meztelenül vagyunk, amikor csak lehet.
19/19 anonim válasza:
En is szeretek, jó dolog nudizni. 47 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!