Hogyan tudnám törölni magam Myvip- ről, ha az email- em jelszavát elfelejtettem?
Bejelentkezésnél van egy olyan hogy "Elfelejtettem a jelszót" Arra rákattintasz, és az e-mail címedre küldenek egy levelet és ott tudod majd módosítani a jelszót, és utána az új jelszóval majd be tudsz lépni!
Sok sikert! :)
"Az e-mail cím megváltoztatása jelenleg nem lehetséges. Ha módosítani szeretnéd, írj nekünk egy e-mailt ezzel kapcsolatban a jelenlegi e-mail címedről!"
na írtam levelet, majd meglátom mi lesz
küldj erre egy levelet: ugyfelszolgalat@network.hu
emailbe hogy megszeretnéd változtatni az email cimed leirod az eddigi email cimed.. és amit szeretnéd.. és megirod hogy a régi cimre nem tudsz belépni mert elfejetetted a jelszavad..és akkor ők irnak vissza hogy küldj az igazolványodról egy képet vagy a diákodrol és hogy hitelesids hogy ez a myvip a tiéd.. és akkor elküldöd pár percen belül irnak vissza hogy megcserélték az ujjra az emailod és irnak egy jelszot és h. változtasd meg majd.;) ennyi én igy csináltam, mert ugyanilyen helyzetben voltam mint te.;) sok sikert.(y)
Kedves Felhasználónk!
Leveled a network.hu ügyfélszolgálatára érkezett, a myvip közösségi oldalt nem mi üzemeltetjük.
A myvip oldalra vonatkozó kérdésekkel keresd fel az ő ügyfélszolgálatukat.
szupi, már soha nem szabadulok onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!