Lovas 13 kérdése:
Honnan érdemes BTS Light Sticket rendelni?
Figyelt kérdés
Szerettem volna Army Bombot (ver 3.) rendelni Kpoptownról, mert gyakran szoktam tőlük rendelni. Már egy ideje szemezgettem vele, és végre elhatározásra is jutottam, de már nem lehet kapni. Weplyn is néztem de ott is már Sold Out (elkelt). Amazonon is rengeteget találtam, de ott nem tudom hogy melyik eredeti, és melyik csak utánzat. Pár oldalon is néztem már, de mind horror áron volt. A Max. összeg amit kiadnék érte az 60 euró lenne. Mindenképp eredetit szeretnék nem pedig valami gagyi másolatot. Tudtok nekem mondani esetleg megbízható Shoppot, vagy eladót? Ti honnan rendeltétek?2020. jan. 11. 18:39
1/2 anonim válasza:
Szia! Ezen az oldalon biztos,hogy az eredetit kapod (koreai webshop),és van is készleten:
Albumot szoktam innen rendelni,csak ajánlani tudom. Én a Light Sticket igaz Londonban vettem koncert előtt,az £45 volt.
2/2 anonim válasza:
Szia! Most fog kijönni a ver.4 szerintem inkább várd meg és azt rendelt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!