Mit lehetne tenni ez ellen?
'Szinte mindenhol'
hát én nem így tapasztalom. Szerintem csak a kis falukban tárolják addig amíg elnem fogy az áru, le s**rják ha nem friss, csak fogyjon el. De miért nem tesznek ez ellen a vásárlók? Ezt nem tudom felfogni. Egyeltanál egy hetes kegyeret eladhatnak legálisan? Egy frissen kisült, kenyér még 3 nap után ehető, puha, akkor hány napos lehet amit eladnak mert másnapra ehetetlen kemény, morzsálodik. Ott áll egy hétig a kenyér míg elnem viszik. A frisset meg hazaviszik az eladók. Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
Laktam olyan helyen, ahol "íratni" kellett a kenyeret, mert hetente kétszer szállítottak. Tejterméket viszont csak hetente egyszer hoztak.
A fagyasztóban mindig volt egy kenyér, ha váratlanul érkezik valaki.
'Laktam olyan helyen, ahol "íratni" kellett a kenyeret, mert hetente kétszer szállítottak. Trejterméket viszont csak hetente egyszer hoztak.
A fagyasztóban mindig volt egy kenyér, ha váratlanul érkezik valaki.'
Szerintem itt is ez van. Elégszomorú, hogy olyan egy falusi élete, mint az orosz nomád népnek 'egy héten egyszer jön szállítmány' felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!