Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni ez ellen?

George1113 kérdése:

Mit lehetne tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Kis falu ez, és a boltban nincs friss kenyér! Ha aznap megveszek másnapra ehetetlen meg keményedik, uganúgy a kifli, a zsemle is. Szerintetek addig nem hozatnak friss árut még elnem fogy? Amugy meg jó drága a kenyér, az ember még aznap meg kell ennie, mert másnapra ehetetlen. Max bundáskenyérnek jó. Miért nem tesz a település ez ellen? Miért fogadják el ezt? Engem felháborít hogy a szomszéd településen olyan friss a kenyér, meg a zsemle hogy pusztán is ehető. Mit gondolnak az eladók, hogy hülye falusiaknak jó ez is? Mit lehetne ez ellen tenni?
2020. jan. 11. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyártás technologia alapanyag tárolások amik ezt okozzák , szinte mindenhol .
2020. jan. 11. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:

'Szinte mindenhol'

hát én nem így tapasztalom. Szerintem csak a kis falukban tárolják addig amíg elnem fogy az áru, le s**rják ha nem friss, csak fogyjon el. De miért nem tesznek ez ellen a vásárlók? Ezt nem tudom felfogni. Egyeltanál egy hetes kegyeret eladhatnak legálisan? Egy frissen kisült, kenyér még 3 nap után ehető, puha, akkor hány napos lehet amit eladnak mert másnapra ehetetlen kemény, morzsálodik. Ott áll egy hétig a kenyér míg elnem viszik. A frisset meg hazaviszik az eladók. Egyáltalán lehet ilyet csinálni?

2020. jan. 11. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Laktam olyan helyen, ahol "íratni" kellett a kenyeret, mert hetente kétszer szállítottak. Tejterméket viszont csak hetente egyszer hoztak.

A fagyasztóban mindig volt egy kenyér, ha váratlanul érkezik valaki.

2020. jan. 11. 19:23
 4/6 A kérdező kommentje:

'Laktam olyan helyen, ahol "íratni" kellett a kenyeret, mert hetente kétszer szállítottak. Trejterméket viszont csak hetente egyszer hoztak.

A fagyasztóban mindig volt egy kenyér, ha váratlanul érkezik valaki.'

Szerintem itt is ez van. Elégszomorú, hogy olyan egy falusi élete, mint az orosz nomád népnek 'egy héten egyszer jön szállítmány' felháborító.

2020. jan. 11. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező ezért is éreztem úgy magam, mintha börtönben, vagy száműzetésben lennék. Szerencsére 6 év után "szabadultam".
2020. jan. 13. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Utólsó, mire gondolsz?
2020. jan. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!