Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ennek a tárgynak a ténylege...

Mi ennek a tárgynak a tényleges neve? Hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Régen volt egy Balatonlelléről hozott tárgyunk, és édesanyám most újra szeretne egyet mert a régi tönkrement.

Lényegében két üveglap között volt homok(színes) , valamiféle folyadék(tippre víz) és néhány buborék. Forgatni is lehetett és amikor ezt megtetted, akkor az alján lévő homok fentre került és csak ott pergett le az aljára ahol a buborékok hagyták.

Valaki esetleg tudja hol lehet ilyet kapni vagy mi a neve? Google-ön nagyon sok ideig kerestem de semmi találat :(

2020. jan. 9. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Homokóra a neve.
2020. jan. 9. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Első téved!

Kérdező, tessék: [link]

2020. jan. 9. 17:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm <3

Nekem erre teljesen mást adott ki a google

2020. jan. 9. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos teljesen eltűnt ez a fajta lakásdekoráció nálunk, pedig külföldön kapható. [link]

[link]

Meg még találhatsz csináld magad útmutatót: How to make flowing/moving sand picture

Pl.: [link] Szerintem finomszemű dekorhomok kell hozzá, ami lehetőleg "vízálló" festésű, ha színes.

2020. jan. 9. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nekünk is volt ilyen, de sajnos kiszáradt pár év után. :(
2020. jan. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!