Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Home Improvement Grant - mi ez?

Home Improvement Grant - mi ez?

Figyelt kérdés
Történt ugyanis, hogy egy Fb-ismerős, akivel nem állok egyébként mindennapis kapcsolatban, melegen ajánlotta számomra ezt. El akarta a linkjét küldeni, de határozottan mondtam, nem érdekel. Csalást érzek a dologban. A cégről csak angol anyagot találok a neten, ez a nő, aki ajánlja, román, de angolul ír messengeren. Lelkendezik, hogy ő jelentkezett ide, kapott 20.000 fontot. Határozott elutasításomra azt írta, vicces vagyok. De azért ma is írta, hogy ő jól járt ezzel, és akarja, mert teljesen legitim. Arra még nem írt, én vajon miért kellek ehhez. Továbbra sem akarok ezzel foglalkozni, de érdekelne, van-e, aki még kapott hasonló ajánlatot ismerősöktől, s hogy mi ez. Nem hallottam még erről igazán, gyanús is. Csalást sejtek továbbra is. Mi másért ajánlgatna vadidegenként valaki ilyesmit másnak? Ha továbbra is megkeres még ez az illető, úgy érzem, le kell tiltanom.

#ingatlan #marketing #csalás #20000 font #HIG program
2020. jan. 5. 15:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!