Mi a kedvenc idézeted?
A penge élén állok, egyedül táncolok, Magamba fordulok, mert nincsenek válaszok, Minden könnyebb lenne, de senki nem ért meg, Miért is harcolok, ezt már csak te érted.
Az Ember mindig bízik, hogy ennél rosszabb már biztos nem lehet, és csak aztán jön rá, hogy az első oldalon tart egy végtelen könyvben...
Minden vagyok, semmi se vagyok, mese és változás: fölnézek a holdra s az vagyok, szemfényvesztő varázs.
*Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: elmúlik...!*
*A zene nemcsak megnyugtat és szórakoztat, hanem jóval több annál: világnézet. Az embereket meg lehet ismerni a zenén keresztül, amit hallgatnak.*
*Az emberek elfelejthetik hogy mit mondtál, vagy mit csináltál, de mindig emlékezni fognak arra, hogy milyen érzéseket ébresztettél bennük*
A szívem másé lesz, mert Te megtagadtad, és látod, most már én nevetek rajtad. ;)
Mire észrevettem, hogy ő egy szélhámos, addigra már összetörte a szívem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!