Létezik ilyen netes program? És ha igen, mi a neve?
Figyelt kérdés
Az a lényege,hogy például egy Blikk újságnak az elejébe rakhatok be képet és saját szöveget.Ugyanúgy néz ki mint egy átlagos Blikk,csak én vagyok benne.2010. júl. 21. 09:46
1/6 anonim válasza:
tuti, h. létezik.
Láttam ilyen képeket iwiwen. Pl, hogy egy ház oldalán lévő nagy plakáton van a fénykép, meg olyat is, hogy egy újságot olvas valaki és annak az újságnak a címlapján van a kívánt kép. De nem tudom a nevét/fellelhetőségi helyét.
2/6 A kérdező kommentje:
Az kár,jó lenne megtudni.
2010. júl. 21. 09:53
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 21. 10:15
5/6 anonim válasza:
Én ezt szoktam használni, bár itt sem hiszem, hogy szerepel a blikkes... [link]
6/6 anonim válasza:
Ne vicceljetek már.Töltsél le egy photoshoppot vagy egy Corel drawot aztán bármit megcsinálhatsz egy kis gyakorlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!