Ha valaki június 21-én született melyik horoszkóphoz tartozik az ikerekhez vagy a rákhoz?
Rákerestem erre a két horoszkópra külön-külön de az ikrekre azt írják,hogy június 21-ig a rákra pedig azt,hogy június 21-től.
Most akkor aki június 21-én született az melyik horoszkóphoz tartozik?
Tavaly, azaz 2019-ben, például június 21-én 18 óra 15 perc körül lépett át a Nap az Ikrekből a Rákba. Aki ez előtt született az még Ikrek, aki ezután született, az pedig már Rák.
Na, akkor most a június 21-e az Ikrekhez vagy a Rákhoz tartozik-e??
Ha pontosabbat akarsz, akkor itt van egy kalkulátor:
Hű ez aztán tényleg nagyon pontos,köszönöm!
De ha mondjuk nem tudja az adott ember,hogy hány órakor született akkor ikreknke kell számítani?
Nem.
Akkor egy képzett asztrológussal születési időt kell pontosíttatni.
Ehhez nem létezik kalkulátor, mert ehhez már nem elég csak a matek, mint a "csillagjegyed" (vagy akár az egész asztrológiai születési képleted) kiszámításához. Mert mindez egy kalkulátor számára a születés helyének és percének ismeretében lehelet könnyű feladat lenne, de anélkül viszont jelenleg a lehetetlenség határait súrolja. (Még nem jött el a gépek kora 😀 )
De csak azért, hogy megtudd, hogy mi a csillagjegyed, NEM ÉRDEMES pénzt költened egy ilyen műveletre.
Az újságok hátulja és sok szenny-weboldal elég messzemenő jellemzéseket ír csak a csillagjegy alapján, de ezeknek semmi értelme nincs, ha nem unaloműzni szeretnél, hanem komoly jellem- sors- és karmarajzot szeretnél kapni, ami az asztrológiának a valódi/eredeti célja. De ezeket meghatározni csak csillagjegyből nem lehet: a valódi asztrológia ennél sokkal-sokkal bonyolultabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!