Emag-nál előre fizetés?
Semmi kockázat nincs benne. Az emag egy legálisan működő (tehát jogilag számonkérhető), a magyar jogot betartó (fogyasztóvédelmi szempontból számonkérhető óriási cég. Ha átverné az embereket, ki vásárolna utána ott? Senki, az ő érdekük is a legális ügyvitel.
Másrészt nem egy magánszemélynek utalsz a bankszámlájára, aki utána eltűnik a ködben, és nem az oldal felületén keresztül, ami nem biztonságos mód. Átirányítanak egy banki felületre, és a bankon keresztül történik az utalás, megfelelő biztonsági protokollok használatával. Amíg ilyen oldalakat használsz előre fizetéssel, nincs benne veszély. Az online vásárlás nem veszélyes, az online fizetés sem az, ha tudod mit csinálsz, és ismersz néhány alapinformációt, hogy tudd mi veszélyes és mi nem.
és mit csínálsz kedves 1 es ha még se küldik vissza pénzt?
Én megrendeltem náluk késkészletet, törölték a megrendelést mert nincs a térmékből
Azóta se kaptam vissza a lóvét
Mit csínáljak pubi?
pereljem be őket 10 ezer forintért?
Vagy menjek el Űllöre a kotpontjukba és ba szammszájba az első embert amikev összefutok?
Amugy az emag egy román cég
és ezzel mindent el is mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!