Miért áll le a GyIK szervere éjfélkor?
Nálam is mindig ez van :)
Kétségbeesetten keresem, hogy hová tudok válaszolni, erre elvágnak a hálózattól...jaaaj...
Nálam is elérhetetlen volt, mobilról meg elérhető... Fölöttébb érdekes...
GyIKkanni se tudtam.
Már-ki
Érdekes... Valaki itt nyomott egy vöröset ezutáni laponn lettem 72% 73-ról. Kb. lesz..m, de nem értem a logikáját annak, aki pirosat nyomott. He-he.
Már-ki
Nem te rád gondoltam. Van egy valaki, akinek alig van humorérzéke. A Humor oldalról őrá.
Már-ki
Úgy vélem, az adatfrissítések miatt: „A toplista az elmúlt 30 napban történtek alapján készült. Naponta egyszer, éjszaka generálódik újra, amikor a 30 nappal ezelőtti dolgok kikerülnek, az előző napi dolgok pedig bele.” (Lásd: használati útmutató, toplisták.)
Éjféltől hajnalig más rendellenességek is tapasztalhatók: nagymértékű lassulás, akadozás, egyes kategóriákban nem jelenik meg a kérdéslista, vagy csak 4-5 kérdés látható stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!