Minden örömlány kiélt, elhasználódott? Vannak esetleg tényleg alig használt, friss, üde kiscsajok is ebben a szakmában?
Figyelt kérdés
Amelyikükkel találkoztam, mindegyik megvetette a férfiakat, cigiztek, ittak, elhasználódottak.2010. júl. 20. 19:44
21/26 anonim válasza:
Bocsi az offért, ezek a lányok azért ilyenek, mert elég sokan használták már őket, kiöregedtek, nem is adnának nekik annyi pénzt. A fiatal lányok, akik igényesebbek, még nincsenek annyira a szakmában, úgymond "tistábbak", ebből kifolyólag több pénzt is kérnek el.
23/26 anonim válasza:
Na mondok én valamit egyik ismerösöm prosti volt,elég jóban voltunk vele és hát egyértelmű,hogy mindig csak erről kérdezgettük,hogy milyen meg ilyenek. Csodák csodájára a legtöbb férfi aki járt hozzá nős volt! Erről ennyit,mindenki a maga háza táján söprögessen,szerintem annyira felszínes ez a duma,hogy én prostihoz nem járnék,meg jajj de gusztustalan,mégis a férfiak nagy része ezt teszi.Milyen érdekes.....
24/26 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó 2 válaszolónak az értelmes válaszokat.
A többiek úgy csinálnak, mintha ez nem a legősibb mesterség lenne.
2010. júl. 20. 20:31
25/26 A kérdező kommentje:
Jaja, és általában többévi házasság után, gyerekekkel.
2010. júl. 20. 20:32
26/26 A kérdező kommentje:
Sztem akik itt most leszóltak vagy voltak ilyen csajoknál, vagy a párjuk már kipróbálta. Sokan érintettek ebben a dologban, csak nem mindenki tudja.
2010. júl. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!