Ti vennetek hobbi telket?
nemrég lettem családos ember.családi albérletben élünk magyarul rokonom hazát béreljük kedvezményes áron.én vagyok az egyetlen kereső a családunkban asszonyom meg nem dolgozott. igy egyedül nem mernek belevágni építkezésbe vagy vásárlásba 10 millákért,de elég pénzt spóroltam meg +mivel kapom a gyedet is apai jogon munka mellet , az se keves pénz arra nem elég persze hogy 10 15 milliókat kicsengessek meg 20 éves hitelbe se akarnék belevágni, de 1-2 millio felesleg van amit el lehetne költeni és arra gondoltam mi lenne ha csak egy telket vennék? az ára megmarad nem úgy mintha autóra költenek + később ha asszonyom is be szál a munkába egyesült erővel (pénztárcával)építkezhetnénk is,addig meg jó lesz nyaralónak veszek ra egy olcsó lakókocsit vagy egy kis mobil hazát
lehet 10 évig nyaraló lesz de nem számít a lényeg hogy ne a panelban poshadjunk én faluról jöttem nekem nagyon hiányzik az a fajta otthon a természet.mar 2 éve lakom lassan varosban és ugyan sok előnye van de mégse akarok örökre itt maradni és szerintem a gyermekünknek is jott tenne egy hobbi telek.
mit gondoltok erről? érdemes belevágni ?
Én nem vennék hobbi telket, mert sokszor annyira sem elég, hogy egy lakókocsit odategyél. Ha nyaralónak akarsz venni házat, akkor miért nem veszel vidéken egy házat? Szép helyen lehet venni, szép házakat olcsón. Nyaralónak tökéletes, később meg akár oda is lehet költözni.
Én februárban vettem vidéken Egy szép nagy házat ( 4 szobásat) 4 millió forintért. Felújítandó, de gyönyörű helyen van. Nyaralónak használom most, később ha nyugdíjba megyek, leköltözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!