Barby12345678 kérdése:
8 hónapja vagyunk együtt de mostanában nem minden a régi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a párommal,nagyon szerelmes voltam belé már az elejétől kezdve de mostanában valamiért minden megváltozott,már nem mosolygok ha beszélünk csak ritkán,nem hiányzik,nrm annyira zavar ha nem beszélünk és ha bele gondolok nem hiányozna ha nem lenne velem(viszont ha a szüleimre gondolok akkor is ezt érzem)..Én nagyon szeretem őt és szeretném ezt megoldani de nem tudom mit tegyek..Félek hogy elmúlt a szerelmem iránta,de en azt nem akarom..Ha együtt vagyunk mindig oda bújok hozzá,nem bírom hogy ne csókoljam meg vagy ne öleljem át..Mit tegyek?2019. dec. 22. 15:37
1/3 A kérdező kommentje:
De ha arra gondolok hogy szünetet tartsunk elsírom magam
2019. dec. 22. 15:39
2/3 A kérdező kommentje:
Sok időt sem tudunk együtt tölteni mert messze lakunk egymástól és hetente max 2× találkozunk,nyáron majdnem minden nap találkoztunk
2019. dec. 22. 15:45
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak a rózsaszín köd múlt el ami általában pár hónapig tart, és most jön a valóság. Várj egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!