Ti mit tennétek a helyemben? Utaznátok vagy sem?
Figyelt kérdés
Átruháztak rám egy 1 hetes utazást de félek a repüléstől és az utasától de attól tartok megbánnám ha nem utaznék el. Ti mit tennétek a helyemben?2019. dec. 20. 20:48
1/5 anonim válasza:
Keresnék egy jó útitársat, a duty free-ben vennék egy üveg piát és azzal vészelném át a repülést :)
2/5 anonim válasza:
Kipróbálod és rájössz, hogy nem is kell félni.
3/5 anonim válasza:
Vagy lezuhantok a gcibe, és ha halott leszel legalább nem kell ilyeneken aggódnod.
4/5 anonim válasza:
Attól függ hogy hová!Ha nekem az egy bakancslistás hely akkor gondolkozás nélkül elmennék mert többet nem biztos hogy lesz rá lehetőséged.Ha viszont nem tetszik a helyszín akkor én nem mennék ingyen se.Még én sem repültek soha de ha valaki felajánlana nekem egy jegyet Ausztráliába akkor simán elmennék,viszont London nem vonz így oda ingyen sem mennék.
5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, minél többet utazol annál nagyobb lesz a vilaglatasod, így meg tudod ítélni hogy egy hely milyen.
A kérdező helyében biztos elmennék, a repülés pedig egy nagyon kellemes dolog, sokkal biztosabb mint egy autout, és szep is.:) jó szórakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!