Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Üres parkolóban mi a bánatért...

Üres parkolóban mi a bánatért állnak mellém?

Figyelt kérdés
Ha egy tök üres parkolóba beparkolok, akkor állandóan mellém, körém parkolnak, pedig rengeteg hely van még. Úgy is próbáltam már, hogy jó távol álltam a kivezető gyalogutaktól, de mint mágnesre a vas, úgy tapadnak rám. Miért csinálják ezt az emberek? Miért kell a másik nyakára mászni? Szerintetek ez normális?

2019. dec. 20. 20:45
1 2
 11/15 veterán vas ***** válasza:
76%

Nem kell belemagyarázni semmit sem. Ha ki akarják rámolni az autódat, a dugig tele parkoló pont olyan alkalmas, mintha egyedül árválkodik a placc közepén. Aki ilyenre adja a fejét, az minden körülmények között meg is fogja tenni.

Nekem pár éve egy belvárosi parkolóban fényes nappal ütötték be a bal hátsó oldalablakot mert egy üveg "hétköznapi" vörösbor volt egy kosárkában a hátsó ülésen! :(

2019. dec. 22. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én igyekszem úgy parkolni, hogy mindkét oldalt üres hely legyen mellettem, illetve a bejárattól viszonylag távol állok meg. Mellém is be szoktak állni, jobban szeretem, amikor nem teszik, de mit tudok vele csinálni?
2019. dec. 23. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
A társaslénységet jól írták, nekem még annyi jutott eszembe, hogy pl több szem többet lát, pl ha neadjisten valaki föl akarná törni az ő kocsiját, akkor te is abba az irányba fogsz nézni, elindulni, és akkor te is látod az ő kocsiját, és tudsz reá vigyázó szemeket vetni. (Vagy akár ő is láthatja a tiédet.) megakadályozni, tanuzni, felügyelni tudsz pl talán tehát. Ha te is pont abba az irányba nézel -és indulsz el, mint amerre az ő kocsija van. Így te is láthatod, és így biztonságosabb. Szal nem pont háttal állsz az ő kocsijának, hanem pont arra mész te is.
2019. dec. 23. 00:31
 14/15 anonim ***** válasza:

*Vagy lehet az is, hogy szereti ezt a számot. :)

www.google.com/search?client=avast&q=csak+%C3%A1llj+mell%C3%A9m+dalsz%C3%B6veg

"Gyere, és engedd hát,

hogy ölelésem adjam rád!

csak állj mellém!

csak állj mellém!"

és még különleges is vagy:)

"Valaki szunnyad benned,

akiből nincs más,

aki a hétmilliárdból csak te vagy,

csak te vagy!"

Egyébként szerintem is jó szám:)

2019. dec. 23. 00:48
 15/15 anonim válasza:
100%
Sziasztok, orulok, hogy ti is igazoltatok, hogy letezik ez a jelenseg es nem csak engem zavar.. jo valaszokat is olvastam koszi. Meg annyit adnek hozza hogy talan az introvertalt-extrovertalt is befolyasolo tenyezo lehet. Introvertalt (szeret egyedul lenni, tavolsagot tartani pl. en vagy a kerdezo, privat szferaja nagyobb) beall az ures parkoloba, az extrovertalt (iszonyatos tarsasag igenye van, meg az autojat se akarja egyedul otthagyni) meg odaall melle. Annak ellenere hogy itt jol megfogalmaztak a valaszokban ennek a pszichologiajat, attol meg valoszinu engem nem fog kevesbe zavarni. Kitartast azilyen helyzetekben mindenkinek :)
2022. júl. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!