Fizetnem kell érte valamit?
Figyelt kérdés
ha egy webáruházbol rendeltem és ők ki hagytak a rendelésemből 2 dolgot akkor ok feladják a hiányzó dolgot akkor nekem fizetnem kell valamit a futárért,vagy ők fizetik2019. dec. 20. 14:31
1/6 TappancsMancs válasza:
Meg kell beszélni, de nyilván nekik kell állni az újabb futár költséget.
2/6 belapus válasza:
Szerepel a számlán ( vagy a rendelés visszaigazolásán ) a két termék ?Ha igen, akkor úgy lenne korrekt, ha nem számolnak fel költséget, ha nem szerepel, akkor elképzelhető, hogy lesz még egyszer szállítási díj.
Pontosabb infót az ügyfélszolgálattól kaphatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
igen szerepel s számlán mindkét termék
2019. dec. 20. 17:29
4/6 A kérdező kommentje:
mondjuk hívtak attól a cégtől akitől rendeltem és azt mondják hétfőn ér ide amit kihagytak csak ezt nem kérdeztem hogy keklk e fizetni de egyértelmű hogy nekik kéne mert én kifizettem a teljes összeget +a futárt
2019. dec. 20. 17:34
5/6 anonim válasza:
Ha nem két rendelésnek veszik akkor elvileg nem kell fizetned - de ettől még bepróbálkozhatnak. Ha megteszik akkor írj nekik egy levelet amiben megreklamálod, ha ez nem hat rájuk akkor fogyasztóvédelem az majd szépen megbírságolja őket.
6/6 TappancsMancs válasza:
Szerintem kérdezd meg még mielőtt ideér a második adagod. Tudni szeretnéd és tudnod is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!