Ha az ember valami egyszinű háttérbe néz, pl. az eget nézi, akkor előfordul, hogy olyasmit lát, ami egy sejtsorhoz hasonlít, de ha ráfókuszálsz elmozdul alakját változatlanul tartva? Mik ezek pontosan?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy mindenkinél előfordul, de én már beszéltem olyannal, aki ugyancsak lát ilyen sejtsorokat, akár többet is. Alkalomról alkalomra változhat az alakjuk.2010. júl. 20. 11:52
1/7 anonim válasza:
Én is látom őket, de én állandóan, bárhova is nézek. Sötétben látom a legjobban őket. :)
2/7 anonim válasza:
Ezek, amiket sejtsornak mondotok, az a felgyülemlett fehérje. Szinte mindenkinek van. Nem káros a szemre.
3/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, én is szoktam ilyet tapasztalni, és ahogy az első is mondta, nálam is este a sötétben a legerősebb ^^
4/7 anonim válasza:
Én is szoktam láátni ilyeneket :DD
Azthittem csak nekem van ez a képességem no :(
Amúgy én azt birom mikor ülök a buszon,és nem állítják le a végállomáson,hanem berreg és nézek egy pontra és kajak a rezgéseket látom:DDD
5/7 anonim válasza:
Nekem és van és ha unatkozok, akkor játszom vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, hogy van, de mi az pontosan? Miféle fehérjék és pontosan a szem melyik részén?
2010. júl. 21. 16:28
7/7 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja?
2011. nov. 27. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!