Miért pont 180 fokra kell melegítenina sütőt, olajat, zsírt, stb. a receptek 95%-ánál?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 04:31
1/1 Shárkány válasza:
Azért, mert ez egy idealist hőmérséklet ahhoz, hogy ne égjen meg, de belül ne is maradjon nyers a kaja ha megsütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!