"Általad megválaszolt kérdések"?
Figyelt kérdés
Hány oldalnyi megválaszolt kérdésed van már itt a Gyakorin?2019. dec. 17. 17:56
1/13 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, bárki állíthat bármit. Vagy e-pénisz növelés, hogy kinek több? Nekem 1393 oldal.
2/13 Koplárovics Béci válasza:
Le vagyok maradva :( Csak 497.
4/13 anonim válasza:
104,de én csak arra válaszolok, amire van jó válasz, szubjektív kérdésekre nem.
5/13 anonim válasza:
23, de időről-időre mindig törlöm őket, csak a "gyöngyszemeket" hagyom meg:D
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én 86 oldalnál tartok jelenleg, amit 9 év alatt hoztam össze.:D Ebből csak kb. 6-8 kérdést X-eltem ki, mert azoknál törölték a válaszom.
Ja, amúgy csak kíváncsi vagyok, nem az e-bré méregetés miatt. :D
2019. dec. 17. 19:21
7/13 anonim válasza:
Most nem sok, mert újat kellett regisztrálni, a korábbi fiókomat letiltották, mert nem értettem egyet pár homoszexuálissal.
9/13 anonim válasza:
1 se eddig 3 kérdésre válaszoltam és ez lesz a 4. De tervezem hogy több lesz nemrég kezdtem el
10/13 anonim válasza:
Utolsó ideje belehúzni. Nekem már 3, egy hét alatt. Ilyen ütemben 10 év múlva 540 lesz, de ha heti 10 összejönne, akkor 10 év alatt 5400 ami azt gondolom Rekord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!