Budapesten hol tudok változatos és nagy választékban, különböző méretekben gyertyaöntő formák közül választani?
Megelégeltem, hogy az a szín ês forma amit használni épp szeretnék egyszerűen beszerezhetetlen, így mivel napi szinten használatos eszköz nálam a gyertya, megelégelve a semmilyen vàlasztékot, gyertyaöntésre adtam a fejem.
Valamint egy mellékes kérdés, festék pigmentet lehet viasz szinezőként hasznàlni? Illetve tud valaki nagyon jó minőségű színezőt ajánlani?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Szia!
Ha nem valami bonyolult mintát szeretnél, akár te magad is alkothatsz gyertyaöntő formát. Akát fém sörös dobozok oldalából kivágva. (YouTube - DIY gyertyaöntés/candlestick maker)
Természetesen fel lehet használni szappanöntő, csoki-süti öntő szilikon formákat is. (lásd: Google megfelelő kulcsszavak)
Abban nem tudok segíteni, hogy a pigment porok jó gyertya színezőek-e, DE használhatsz színes viaszkrétákat, azok épp megfelelőek. Láttam nem egy videót, ahol magából a viaszkrétából készítettek gyertyát, tehát színezni is, egész biztosan megfelelőek.
Itt válogass:
Én elsősorban a Kreatív-Hobby boltokban néznék szét a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!