Mikor érkezik az álláskeresői járadék decemberben? M a neten azt írják h 2 ikán utalják. Már 13 a van de még semmi.
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 23:40
1/6 A kérdező kommentje:
Sürgős lenne a válasz.
2019. dec. 14. 14:54
2/6 anonim válasza:
Szia!
Miért nem telefonon kérded meg az egyik foglalkoztatási (munkanélküliekkel foglalkozó) irodától, amelyik hozzád közel esik? Néha lehetnek kavarodások, és akkor személyesen kell bemenni emiatt, vagy sosem utalják, ha nem szólsz.
3/6 A kérdező kommentje:
A neten azt olvastam h már másodikán elutalják.
2019. dec. 15. 16:48
4/6 anonim válasza:
Pedig jobb, ha rákérdezel, akár személyesen is, mert láttam egy pasit még nyáron,(Igen, én is regelt vagyok, csak nem kapok már semmit) akinek valami hiba miatt, vagy két hónapig nem utaltak!
Ne járj úgy, mint ő.
Most, az ünnepek miatt simán elkeverhették a tiedet.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell hanem egy ismimnek. Mondtam neki kérdezze meg de azt mondta h a munkanélküli hivatalnak kell tudni h utalniuk kell.
2019. dec. 16. 13:37
6/6 anonim válasza:
Hát, ha nem jár az ismerősöd utána, akkor várhatja csak, amíg utalják. A hiba, az hiba. Csak mondom. Nem okoskodni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!