Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek? (Mikrofon vs. APB...

Mit vegyek? (Mikrofon vs. APB & COD)

Figyelt kérdés

heloszia mindenkinek. döntés előtt állok :) elvileg lesz egy olyan 50ezrem, és a segítségeteket szeretném kérni, hogy ti mit vennétek :) szóval vagy mikrofont vennék vagy all points bulletint és tartanám az előfizetésre a pénzt plusz emellé előrendelném a Call of Duty: Black Ops-t (és legalább nem a szüleimnek kell kifizetni ^^). nagyon nem tudok dönteni :D mikrofon azért lenne jó mert mostmár eléggé kezdek belejönni egy deathcorehoz és metalcorehoz való vokál technikába és mindig is arra vágytam h egy bandában vokálos lehessek, és így meglenne az első lépés a siker felé, legalább tudnék gyakorolni, elvégre még van mit mert a magasakon kicsit javitanom kell és a technikán is kell még egy nagyon kicsit javitani mert van h belefájdul a torkom és ugye ugy nem szabad. na de a másik lehetőség meg azért lenne jó :D mert nagyon nagyon várom az új CoD-t. szerintem a treyarch mindig is jobbat csinált mint az IW (ebből ne legyen veszekedés, mindenkinek megvan a saját véleménye). és az APB-t meg nagyon sokáig vártam és eléggé szeretnék már játszani vele (bár nemtudom h mennyire sikerült jól, videokbol, megállapitva tetszik. és azt se tudom h mennyien játszanak vele stb.). Előre is kösz a segítséget! :)

15/F

2010. júl. 19. 21:57
 1/1 A kérdező kommentje:
eléggé kezdek belejönni egy deathcorehoz és metalcorehoz való EGYIK vokál technikába*
2010. júl. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!