Vásárolnál online élelmiszerboltban?
úgy tudom már van ilyen. egyébként meg ha pizzát, vagy bármi más készételt rendelek azt sem látom mielőtt kihozzák.
Szerintem kipróbálnám, aztán ha jó 1-2szer használnám is lustább pillanataimban, de amúgy szeretek boltban bevásárolni:)
Én a sorban állást is szeretem. Tudom ez vicces. Én alapjába véve úgy megyek vásárolni, hogy ráérősen. nem kapkodok, nem idegeskedek. Ezért a pénztárnál is kivárom a soromat, amikor előttem pedig sokan vannak.
A Rossmann drogériának van házhoz szállítása. De ott meg van adva, hogy 10000Ft alatt nem is lehet rendelni.
Kérdés, hgy van-e olyan ember, aki a futárszolgálat és a kiskereskedelmi árrést 1000Ft ért is bevállalná-e.
párom igénybevenné valoszinű,még akkor is ha drágább termékeket kap...
de szerencsére itt vagyok éna,ki ilyet nem enged:d műszaki cikkek,pizza amit neten rendelünk,többiért elmegyek én,szeretek vásárolgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!