Annabella vagy Izabella?
Én Annabella (Annus) vagyok ( NEM CIGÁNYOS, KEDVES PRIMITÍV KOMMENTEZŐ!) a lányom meg Izabella (Bella).. Szóval mindkettő. :)
De a szemét Twilight miatt miatt mindenki ezzel a vámpíros borzalommal kapcsolja össze! :@ 16 évig ismeretlen volt ez a név szinte, erre tessék! -.- Lányom meg utálja a könyvet, és szid, miért hívják őt Bellának?? Hát nagyon jó, mondhatom. -.-
Nekem az Izabella a kedvenc nevem : D
Így egyben is szép, sokféle képpen lehet becézni.:D
Nekem legjobb barátnőmet Annabellának hívják! Nagyon szép lány. Szerintem ez a név egyáltalán nem cigányos. Beletartozik azok a nevek közé, amelyeket én szívesen adnék a gyerekemnek.
Az Izabella is szerintem gyönyörű név. Csak sokan beleesnek abba a híbába, hogy azért szólnak le egyes neveket mert személyes kapcsolatok alapján ítélik meg magát a nevet! Pl. Most mindenki kedvence a Twilight és ugyebár a főszereplő lányt Isabellának hívják, és ezért mindenki azt mondja, hogy a Bella csúnya név és ezzel a filmel elvesztette szépségét...
Összegzésképpen szerintem mind a két név szép és különleges mivel nem tucatnevek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!