Én nem tudok választani, hogy: melyik medált és nyakláncot vegyem a nővérem 17. szülinapjára? Én 13,5 éves vagyok. A 3 kép közül ti melyiket vennétek a szülinapjára? Vagy nektek melyik tetszik? Melyiknek örülnétek a legjobban?
Köszi a válaszokat!
De csak NORMÁLIS válaszokat kérek! Egy számot, hogy: 1., 2., 3. ?? És egy-két mondatból álló véleményt/indokot, hogy: Miért?
Én is szívesen hordanék a nyakamban, ha valakinek a közös/széttörhető medál tetszik!! Szerintem a széttörhető medál kimutatná, hogy: mennyire szeretem! Mert mi nagyon szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz!! :)
Az elsőt nem hinném, hogy felvenné:)
A harmadikat csak akkor, ha különösen vonzódik az efféle dolgokhoz.
A második szerintem a leghelyesebb!!
Nekem a 2. is tetszik,de a 3. sztem egy kicsivel jobb!
De a 2. legalább mutat is valamit!
2. az nagyon teccik!
A 3. az gagyi!
Sztem a 2.!
Mert a 3. inkább szerelmeseknek szokták adni,mint a Mulanban...:)
Akkor most melyik legyen?? A 2. vagy a 3.?
Mert én szeretem őt nagyon, de csak úgy mint egy nővért, néha veszekszünk, de amúgy szeretjük egymást. Szerintetek melyik legyen akkor??
Amúgy, ha a 3. -at választom akkor melyik legyen az enyém és a nővéremé? Én barna hajú vagyok, ő szőke. Akkor a szőkéhez illene a fehér, és a sötét barna hajhoz a fekete része??
És ha, a 2. -at választom akkor melyik legyen az enyém és a nővéremé? Én barna hajú vagyok, ő szőke. Akkor a szőkéhez melyik illene a szőkéhez, és melyik a nagyon sötét barna hajhoz?? :)
Rendben van!! Köszönöm.. Akkor a 2. képen levőt rendelem meg! De nekem azért a Jing-Jang is tetszik!!
De a 2. lesz!!
Ára: 2200Ft.-
Amúgy meg a Jing-Jang -os: 2800 Ft.- :O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!