Feljelenthet a taxis?
Figyelt kérdés
A napokban hívtam taxit, utá a kimentem várni, de otthon hagytam a telefonom.
Közben arra jött egy munkatársam, aki felvett.
Tudom,nem volt szép dolog, de olyan gyorsan történt az egész és kiment a fejemből.
Mikor hazaértem, volt egy sms-em, hogy amennyiben nem rendezem a költségeit, úgy bejelentést tesz a rendőrségen. kb. 1200 Ft-os költségről van szó.
2019. nov. 27. 15:19
1/6 anonim válasza:
Én ilyenről nem is hallottam....
Simán lehetett volna, hogy egy másik taxis volt gyorsabb és felvett, akkor meg ez van, nem tud mit csinálni
És milyen alapon jelent fel?
2/6 A kérdező kommentje:
Azt írta még, hogy nem várhattam rá semmit, mert 6 perc alatt kint volt, a központ rögzít mindent és, hogy személyesen kell rendezni, mert át kell adnia a nyugtát.
2019. nov. 27. 15:51
3/6 A kérdező kommentje:
de milyen nyugtát, amikor meg sem történt a szállítás? kiállásig pedig nem.megy az óra..
2019. nov. 27. 15:52
4/6 anonim válasza:
Szerintem hivd fel a taxitársaság ügyfélszolgálatat
Ilyet nem lehet csinálni
Amúgy meg a 6 perc is 6 perc
Most honnan tudja, hogy nem épp a szomszéd utcából (ami csak 2 percre van) ment arra véletlenül egy másik taxi, aki elvitt?!
5/6 anonim válasza:
Akkor feljelenthet ha már beültel és elvitt valamerre. Erre felénk divat,hogy ha lemondja a taxit akkor is egy ezrest azért ad. Nálunk történt ilyen,hogy az utas nem fizetett és rendort hívták. Egyből lett pénze az utasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!