Igazságtalan egy világban élünk. Ki mit gondol erről?
Hát erre vannak a plasztikai sebészek :) én nem nagoyn tom az ilyeneked, 17 évesen 65 kilóval vagyok, legalább az arcom kicsit jó néz ki :P elmész megmasziroznak kifurkának össze visza fájni fog, de "megszépülsz" :) eltünnek a pattanások, meg minden ilyen...
Szal nem is olyan rosz a világ, inkább az a rosz, hogy van aki afrikába születik, van aki USA-ba...
A világ sosem volt igazságos.
..de amúgy valakinek mindig szép vagy :))
Szerintem a csunyasag relativ. Kinek vagy csunya? Te sajat magadnak? Vagy mindig is ezzel csufoltak?
Egy jo frizuraval, kozmetikussal, egy-ket jo ruhaval teljesen atvaltozhatsz! Irok neked egy cimet, nezd meg! Szerintem vannak koztuk nem helyes nok is, de hogy milyen superre valtoztak at! Es mi kellett hozza? Nezd meg cutwalk.eu
En az alkaton szoktam inkabb kiakadni, mert szerintem attol hogy valaki csunya, de normalis vagy jo alkatu, konnyebben kihozhatja magat nagyon elonyos kinezetunek is! Egy elonyos frizura, egy apolt bor, egy jo, stilusanak megfelelo ruha, szinek...
Szerintem is nagyon igazsagtalan a vilag, de nem csak a szepseg teren, hanem mindenben.
En a legigazsagtalanabbnak tartom a betegseget. Mindent meglehet vasarolni, de az egeszseget nem!
Szerintem soha ne felejtsd el, hogy vannak sokkal boldogtalanabb emberek is a vilagon nalad, csak azert mert a vilag igazsagtalan!
Főleg egy pasinál minden önbizalom kérdése. A szebb csávónak nagyobb az önbizalma, tehát karizmatikusabb. Neked is lehet ilyen személyes vonzerőd, csak ki kell fejleszteni...
Amúgy jah, igazságtalan világban élünk, van aki fiú, van aki lány, van aki feket, van aki fehér, ezzel nem mondtál semmit. Pont a multikulti tolja azt, hogy mindenki egyéniség, tehát igazságtalan a világ...
A szépségeden is lehet változtani - de lehet valami pluszt is tenni mellé.
Pl. tanulj meg magyarul: a 'tőlem csúnyább' azt jelenti, hoy TE okoztad, hogy csúnyább lett. Egyszersmind egy igénytelen, tanulatlan embert is sejtet, ha ilyet mondasz.
Legyél tanult, rendezett, összefogott, és OPTIMISTA. A lányok ezeket a jellemvonásokat szeretik: elsősorban a megbízhatóságot, jó természetet.
Ha elkezdesz szomorkodni, meg keseregni magadon - mindenki csak kerülni fog.
Amúgy a világ nem ismeri az igazság fogalmát (tehát nem lehet igazságtalan sem). Azt csak az emberek ismerik.
Kösz a válaszokat.
Am. én is gondoltam már plasztikai sebészre. Ha lesz elég pénzem meg is látogatom:D. Végülis befektetem a pénzem... szerintem megéri.
"Valakinek mindig tetszel" Igaz, de olyannak nem aki nekem is tetszene:S Na meg a másik, h ha összejövök egy csajjal és egyszer szakítunk, akkor nem mind1, h jóképü vok-e vagy nem, mert ha jóképü lennék, akkor könnyen találnék másikat, így viszont...:/
Én sem csak a csúnyaság-szépség miatt tartom igazságtalannak a világot, csak nekem a csúnyaság az ami tönkreteszi az életem. Ha kifejtenénk mindent ami miatt igazságtalan a világ, akkor teljes köteteket írhatnánk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!