Hogy lehet finoman ezt mondani?
Figyelt kérdés
Valaki bocsánatot kér,és válaszképp mit mondanak?
Valami ilyesmit,hogy bocsásson meg a radai rosseb..
2010. júl. 19. 00:02
1/11 anonim válasza:
Pontosan! De lehet ezt még jobban is cifrázni, csak nem szívesen írnék példákat, mert nem akarom hogy esetleg a modik megbazilikázzanak engem emiatt! :)
2/11 anonim válasza:
úgyértve,ha elfogadod a bocsánatkérését?
"el van felejtve"
"spongyát rá"
"ne beszéljünk többet róla"
"semmi baj"
3/11 A kérdező kommentje:
épp ellenkezőleg..mikor nem fogadom el
2010. júl. 19. 00:08
4/11 anonim válasza:
A "hagyjuk" szerintem nem csúnya, és feltételezi, hogy ellenkezés van benned. Persze ehhez komoly arc kell, majd egy pillanatnyi hátfordítás. Pl. hátat fordítasz az illetőnek, mintha nem érdekelne, vagy elsétálsz, leülsz valahova. Esetleg a "nem érdekel" ha már így szóba került.
5/11 anonim válasza:
Én azt szoktam ilyenkor mondani, hogy hagyjál békén.
Szerintem ez jó. Persze lehet, hogy akkor többet nem keres?:O
Ilyet még nem tapasztaltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Az a lényeg,hogy benne legyen a " bocsásson meg, a ..."
2010. júl. 19. 13:58
7/11 anonim válasza:
... aki meg akar.
... aki nem tudja mit tettél.
8/11 anonim válasza:
...a jóisten a halálos ágyadon.
Vagy nemes egyszerűségel ...az anyád.
9/11 anonim válasza:
Én olyasmit szoktam mondani: ugyan már, hát nem is történt semmi... Nem bántottál meg. Semmiség, tudom, hogy jót akartál, stb.
10/11 anonim válasza:
bocsásson meg akinek két anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!