Cigány vezetéknév a Kovács?
Figyelt kérdés
Én is Kovács vagyok, de nincs bennem cigány vér és ismerek cigókat akiknek Kovács a nevük2010. júl. 18. 23:10
1/12 anonim válasza:
Ha a keresztneved Winnetou, akkor igen.
2/12 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem biztos vannak olyan példányok de nem jellemző mint a lakatos
3/12 anonim válasza:
nem az kikéremmagamnak (: de mondjuk megesik oylan név h kovács dzsenifer vagy kovács ármándó
4/12 anonim válasza:
A Kovács egy sima vezetéknév, nem cigány egyáltalán. Ennyi erővel, ha van olyan cigány, akinek Xyz a vezetékneve, akkor Xyz-re már gyanakodni kell, hogy cigány?...
5/12 anonim válasza:
Mármint az Xyz vezetéknevű emberre...
6/12 anonim válasza:
Hát ha Kolompár, vagy Kalányos az a vezetéknév, akkor jó eséllyel...
7/12 anonim válasza:
23:25-ös. A Kovács Dzsenifer miért lenne cigány? Ismerek olyat és nem cigány. Mellesleg én is Dzsenifer vagyok és nem vagyok cigány. Az Ármándó már más tészta.:D
Egyébként nem, a Kovács nem csak cigány vezetéknév lehet.
8/12 anonim válasza:
Én meg Marti vagyok. Marti Mekfláj.
9/12 anonim válasza:
Én meg Horváth vagyok.Szerinted?xD
10/12 anonim válasza:
A Kovács az egyik leggyakoribb név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!