Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jön Niall Horan...

Szerintetek jön Niall Horan Magyarországra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolom minden 1D rajongó látta, hogy jön Harry Budapestre majd a turnéja alatt(omfg). De ugye Niall is turnézik jelenleg, viszont ő MÉG nem tette ki az európai turné helyszíneit.

Nekem Niall volt(de még amúgy most is az) a kedvencem a 1D-ből, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jön ő is Magyarországra?

Tudom, már nem sok köze van egymáshoz a két srácnak, viszont én úgy gondolom, hogy ha Harry jön, talán Niallre is van esély. Nem tudom.

Mindenesetre én nagyon örülnék, ha jönne.

Ti mit gondoltok erről?

2019. nov. 20. 18:15
 1/5 A kérdező kommentje:

Ohh és még annyi lenne a kérdésem, hogy ha esetleg jönne ide vagy mondjuk valahova a közelbe, akkor melyik az jegy, amivel ott tudok lenni a koncerten és utána képet is lehet vele készíteni és melyik az amikor így beszélgetni lehet vele?

Köszönöm a válaszokat

2019. nov. 20. 18:18
 2/5 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy Niall Amerikába túrnézik. A találkozós jegy az a Meet and Greet jegy💜
2019. nov. 23. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
elhalasztotta a Niall a turnéját, remélem azért majd ellátogat Pestree🥺🥺
2020. jún. 15. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy pár magyar rajongó összefogott és csinált egy projektet. Kommentpartikat nyomunk és folyamatosan osztjuk a projectet. Ha gondoljátok szívesen megadom az oldal elérhetőségét...#niallcometohungary
2020. jún. 16. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ, hogy jön majd ide vagy sem, hogy mennyi jegyet tud eladni. Én is nagyon szeretnék menni, hogy lássam élőbe, sajna Harry koncertjére nincs jegyem...
2021. okt. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!