Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meggyanúsitottak! Mit tudok...

Asdfgh1 kérdése:

Meggyanúsitottak! Mit tudok tudok tenni?

Figyelt kérdés

Na szoval az van hogy ma volt a haverom siluában szülői és én be mentem hozzájuk egy órára annó amit az ofő tartott az ofőjükkel akkor találkoztam előszőr!És ma azt mondta ma

a szülőin hogy én biztos be akarom drogozni az osztályából az egyik embert aki a legjobb haverom!Mit tudnék tenni mert nagyon félek 16 éves vagyok soha nem vetemednék ilyesmire!Kérelek segítsetek!!!!

2019. nov. 18. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Az ártatlannak nincs félnivalója. Aki fél annak sár van a füle mögött...
2019. nov. 18. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszolóval egyetértek... De, hogy segítsek is! Ugye nem hangoztattál ilyeneket? Ha igen, akkor az bizony szívás! Ha nem akkor meg semmi bizonyíték, hogy ezt mondtad, és hogy megcsináltad... Ez így működik... Tagadj mindent, CSAK az ügyvéded jelenlétében beszélj! #humor...

Amúgy meg jogi pályán szeretném folytatni utam, szóval privátba írj, ha megvádoltak ,de nem hiszem, hogy erre sor kerül Kedves Vádlott! 🤷‍♀️😂

2019. nov. 18. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Ha olyan dologgal vádolnak, ami nincs bizonytva, akkor zaklatás, rágalmazás, lejáratás stb.. miatt több eséllyel feljelentheted a bántalmazóidat.
2019. nov. 18. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szólj anyádnak és kérje számon a tanárt a kijelentéséért!

Amúgy meg honnan jött a drog dolog?

2019. nov. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!