Ha nincs elzárva a gázcsap, de nem szivárog a gáz, elvileg mert szelepes, akkor az látszik majd a számlán?
Tehát fogyik e ilyenkor gáz e vagy sem ?
Én úgy jártam hogy mikor kitavaszodott elfelejtettem a konvektornál elzárni a gázcsapot , és nagyon sokáig úgy volt mire láthatóvá.is.vált számomra hogy az a kis kék csap nem lett eltekerve azaz elzárva . Gáz nem szivárgott , ergo meghaltunk volna akkor,szóval az nem , de megemelkedett a gáz általányom jelentősen, és így hirtelen eszembe jutott hogy nem e miatt lehet e . Van ennek alapja így? Lehet e miatt?
Minden normális választ köszönök , és azokra mennek a zöld kezek.
Szia!
Ha a konvektornál nem zárod el a kis kék csapot, akkor bizony a gáz szivároghat.
Mivel ezek a konvektorok Leginkább az ablak alá vannak szerelve, közvetlen kimenettel a szabadba, így - tudtommal - nem okoz mérgezést, akkor sem, ha netán szivárog.
Ha az őrláng sem ég, így fogalmad sincs, mitől fogyhat a gáz.
Persze, ha el van zárva amúgy a konvektor, elviekben nem fogyhatna a gáz, de biztosabb a közvetlen kis kék csapot is elzárni, az a biztos.
Gázdíj átalány nőhet attól is, hogy előzőleg valami miatt több gázt használtatok el. Ezt szokta jelezni a szolgáltató a számlán, és akkor egy évig többet fizettetnek. Majd ha csökken a fogyasztásod, jóváírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!