Hogy tudnám megsíratni magam?
Figyelt kérdés
Belement a szemembe valami és már vagy 30 perce nem jön ki.Próbáltam rosszra gondolni de az nem megy.Na mivel síratassam meg magam?2010. júl. 18. 17:28
11/18 A kérdező kommentje:
nincs barátnőm
2010. júl. 18. 17:52
12/18 anonim válasza:
Ne félj,semmi baja nem lesz a szemednek attól,ha belemegy egy kis síma viz.Én ha nem látom,mi ment bele a szemembe,csak érzem,akkor mindíg így szoktam megszabadulni tőle.Nem mondom,hogy olyan kellemes,de jobb,mintha órákon át irritálná valami a szemem.
13/18 anonim válasza:
és miért nem mered kinyitni alatta? félsz, hogy egy viziszörny úszik feléd sebesen?
15/18 anonim válasza:
én se merem kinyitni a szemem a víz alatt..ez a vizi szörnyes duma nagyon szar volt -.-
nekem egyszerüen a legérzékenyebb testrészem a szemem,és óvom mindentöl,egyszerüen NEM MEREM kinyitni..szóval én megértem ;)
amúgy én azt szoktam ilyenkor csinálni,(apukám tanácsa)hogy BEFELE,a "füledtöl" befele 'dörzsölgesd',nekem így mindig kijön.
16/18 anonim válasza:
nem kértem minősítést a viziszörnyemről, de azért drága vagy :) istenem, mindenkinek az a legérzékenyebb pontja, de semmi nem történik, ha kinyitod. de amúgy tényleg, ha még vizet sem mer bele fröcskölni, meg semmit, akkor talán meg is érdemli.
17/18 anonim válasza:
22:13vagyok.
szerintem,meg egyszerüen csak fogd be a szád,és már segítettél is neki :)
18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat egy porszem ment bele de kiment csak begyulladt és szemcseppezek :)
2010. szept. 2. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!