Ti melyik embert kedvelitek jobban a prűd vagy a szabadelvű?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 21:11
3/8 anonim válasza:
Khmmm... mi a kettő közötti arany középút?
Néha prűd, néha szabad?
Vagy pl. az orrát megmutatja, de a fülét már nem?
(Tehát kendőt vesz fel, nem burkát.)
Vagy pontosan micsoda?
Gyanús, hogy aki ezt írta, az prűd.
4/8 anonim válasza:
Az arany középút nem azt jelenti, hogy váltogatja a nézeteit :) Ha már öltözködést hoztál példának: az arany középút félúton van a burka meg a "seggem vájata is kilátszik a gatyából" között (bár alapvetően másokon egyikkel sincs bajom, csak nekem ne kelljen hordani egyiket se). Arany középút az, amikor a prűdek azért neveznek szabadelvűnek, mert nem vagyok vallásos, nincs bajom az abortusszal/melegekkel/nyitott házasságban élőkel stb., a szabadelvűek meg azért neveznek prűdnek, mert nem nagyon iszom alkoholt, konzervatívan öltözködöm, harmincasként eddig összesen két párkapcsolatom volt, és nem szeretném "kiélni magam". (Általában bóknak veszem mindkettőt, bármelyik oldal mondja.)
5/8 anonim válasza:
Ez így hasznos a mai társadalomban, rendben is van.
De más vidékeken máshogy van a dolog. Afrikában pl. meztelenül jártak - az lett volna a furcsa, ha felvennél valami ruhát. Ékszert viseltek leginkább.
Úgyhogy a körülményektől is függ.
6/8 anonim válasza:
Szabadelvű. Sokkal elfogadóbb. Ha nem is fogad el valami "újat", megpróbálja, vagy csak nem érdekli. De nem fogja leszólni.
Szerintem rugalmasabbak és könnyebben alkalmazkodnak, mint a prűdek.
8/8 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy ki hogyan él, csak azt tartom fontosnak, hogy rám ne kényszerítse senki a maga világnézetét. Ha valaki nem tud engem úgy elfogadni, ahogyan vagyok, akkor kerüljön el nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!