Mit tegyek azon kívül, hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam 17 éves. Már 9.-óta (most vagyunk 11.-esek) sokat beszélünk,akármiről..tényleg akarámiről,de mostanában észrevettem,hogy nagyon néz,miközben mással beszélek..na meg egyre többször nézi meg az alakomat,és megjegyzéseket tesz.
Egyre többször ölel meg,amit persze nem bánok. Csak barátnője van,és nem akarom,hogy azt gondolja,hogy elakarom szedni tőle. Igazán helyes fiú,és tetszik..de soha nem venném el más pasiját.
(16/L)
2019. nov. 13. 19:32
1/3 anonim válasza:
A ti korotokban a kapcsolat a hűség és a járás nehezen értelmezhető valami és sokminden megesik. A srácnak kellesz és meg akar húzni. Gondolom gyakran veri is rád de bizonytalan miatt nem fogja dobni a fix csaját. Ez egy ilyen időszak. Azt tedd amit utólag nem bánnál meg vagy amit kevésbé bánnál.
2/3 A kérdező kommentje:
Na pont ez a baj. Nem tudom,hogy mit tegyek.
2019. nov. 13. 20:44
3/3 anonim válasza:
Csukd be a szemed és gondold végig mindkét folyamatot. Az egyikben azt bánod hogy benne voltál, bár nem te kezdtél ki vele szóval nem igazán miattad volt a dolog. A másik verzióban azt gondold át hogy érdekel-e ő és h bánnád-e h kihagytad. Aztán gondolj bele hogy örülnél-e ha mondjuk nem kapnál szerelmet csak párszor megdugna... Illetve h melyik verzió esetén mit éreznél. Ha szemléletesen képzeled el akkor talán kiderül mihez lenne kedved. Bár szerintem a fiatal lányok inkább kezdjenek tapasztalt pasikkal mint olyannal mint az a srác, de nyilván ő nem a tapasztaltsága miatt vonzó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!