Miért néznek rám úgy a gyorsétteremben, mint egy háborús bűnösre, amikor véletlenül a konkurencia termékét kérem?
Figyelt kérdés
Mintha tudnom kéne fejből a teljes választékot!2019. nov. 11. 13:45
1/13 anonim válasza:
Tök mindegy, néha megyek olyan boltba, ahová elég csak belépni, az eladó már úgy néz rám, mint a véres rongyra. Ezeket el kell engedni. Nem biztos, hogy veled van baja, lehet hogy csak rossz napja van, vagy pedig simán ilyen. Szärni rá. Ne foglalkozz vele.
2/13 anonim válasza:
Nyugi nem csak csúnyán néztek rád, hanem egy kis extra is belekerült a kajádba.
3/13 A kérdező kommentje:
Álmodtam éjjel egy gyönyörű házról,
Hogy béreljek lakást havi bruttó százból?
Jó a fizetésem, de azért nem túl,
Bemegyek a bankba, bár tudom, hogy lenyúl.
A szerződéshez négy kezest is kértek,
De a reklámokban egész mást ígértek.
Tele van a tököm a bürokrata-harccal,
Úgy beszélnek velem, mint egy rakás szarral.
2019. nov. 11. 17:12
4/13 anonim válasza:
Jobbik esetben így járt a kajád.
5/13 anonim válasza:
Hogy néznek egy háborús bűnösre?
6/13 A kérdező kommentje:
Pont úgy, ahogy én most rád!
2019. nov. 11. 19:35
7/13 anonim válasza:
Kérdező, nem bamba fejet kell vágni, az volt a kérdés, hogy hogy néznek egy háborús bűnösre.
8/13 A kérdező kommentje:
Válaszoló, téged be kéne vezetni Vietnámba is!
2019. nov. 11. 19:59
9/13 anonim válasza:
Köszi szívesen elmennék vietnámba. De már nem kell bamba fejet vágnod. Upsz, bocsi! Nem tudtam, hogy ez az alap arckifejezésed.
10/13 A kérdező kommentje:
Egy tükörhöz beszélsz.
2019. nov. 11. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!