1/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 25 éves.
2019. nov. 8. 10:19
3/12 A kérdező kommentje:
Haha 🤣🤣
Zsolti!
2019. nov. 8. 10:24
4/12 anonim válasza:
Soha. Nem stílusom. A piros tűsarkút tudni kell viselni,kell hozzá egy stílus. Rajtam pl.borzalmasan állna. Ha megvan hozzá a stílusod és alkalomhoz illik,vedd fel.
5/12 anonim válasza:
Munkahelyre igen, ha van hozza illo szettem (irodai munka)
Utcara kizart.
6/12 anonim válasza:
Régen azok hordtak piros tűsarkút, akik ezzel akarták jelezni, hogy prostik - szóval inkább ne....
De a tűsarkú egyébként sem egészséges a lábnak, szóval NEM!
7/12 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkozol?
2019. nov. 8. 13:43
8/12 A kérdező kommentje:
Ha csak nem titok.
2019. nov. 8. 13:44
9/12 anonim válasza:
temetesszervezo vagyok :) tehat az irodaban fogadom a csaladokat es szervezem le nekik, hogy mi es hogyan szeretnenek. Szerintem egy fekete kiskosztumhoz egy, a cipohoz szinbe passzolo bluzzal en siman felvennem a piros tusarkut. Bar (meg) pirosam nincs, de en el tudnam kepzelni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi🤗
2019. nov. 8. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!