Normális, hogy lelkiismeret-furdalásom van egy parfüm miatt?
Figyelt kérdés
Vettem egy parfümöt a szüleim pénzéből, egy rossz szót nem szóltak, mondták, hogy nagyon jó illata van. Viszont, most rámtört a lelkiismeret-furdalás, hogy kár volt megvennem, hiszen semmilyen okom nem volt rá, csupán csak megtetszett az illat és félek, hogy csak nem mondják, de gondolják, hogy minek vettem meg most a semmire (se szülinap, se névnap). Btw, egyetemista vagyok.2019. nov. 7. 22:54
1/5 anonim válasza:
De aranyos vagy! Sztem túl érzékeny vagy. Az csak egy parfüm. Ha Te örülsz neki, akkor a szüleid is. A szülőknek meg az az öröm ha te boldog vagy. Nyugi!
2/5 anonim válasza:
*Lépj tovább! Legközelebb esetleg lepd meg őket vmivel. Vagy süss nekik sütit, ha ezzel jobban éreznéd magadat! De hidd el, ez kis dolog, tedd túl magad rajta!
3/5 anonim válasza:
Szerintem amiatt kéne magad rosszul érezned hogy nem tiszteled annyira az anyanyelved, hogy "By The Way" -t használsz mondjuk az "egyébként" szavunk helyett. Ez az öngyarmatosítás egyik tipikus példája és ezt nem túláradó nemzeti érzületből mondom!
Amúgy meg: Ha nem loptad el a pénzt, megbeszélted, elkérted és nem a kenyérrevalójukat költötted el akkor semmi gond. Anyádék örülnek ha adhatnak a gyereküknek és az boldog. Szülinap, névnap... Mi már csak egy-egy csokit adunk egymásnak mert év közben mindenki szokott kapni kisebb nagyobb dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Thank you for your help!😉
2019. nov. 8. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!