Mennyire meghatározó a környezet számotokra?
Figyelt kérdés
Én nem bírok együtt lenni rossz társasággal vagy buta, körülményes, problémás emberekkel se suliban, se tanfolyamon, és egyéb közös munkák, feladatok, amiket vállaltam (média területen) se jöttek össze,ha nem a megfelelő emberekkel dolgoztam együtt.
Nektek mennyire számít, hogy kikkel vagytok együtt?
2010. júl. 18. 04:00
1/2 anonim válasza:
nekem nagyon, ha nem találok olyan embereket akikkel jól érzem magam (hát abból aztán nincs sok) akkor úgy tűnhetek, mint aki beképzelt és nem állom szóba másokkal
hát ami itthon van azt nem nagyon tudom megváltoztatni, muszáj itthon lennem
2/2 A kérdező kommentje:
Én se szólok olyanokhoz, akikkel nem értek egyet valamilyen területen. Téged is szoktak piszkálni, hogy miért nem olvadsz be, ahelyett, hogy mindig keresed a megfelelő környzetet?
2010. júl. 18. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!