Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem hagynak békén?

Ivett... kérdése:

Miért nem hagynak békén?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Igazából azért írok ide mert már nemtudom mit is csinálhatnék.19 éves lány vagyok.Tavaly iskolát váltottam mivel rossz társaságba keveredtem,ez alatt azt értem hogy mindenkibe bele kötöttek az utcan,káromkodtak,stb Aztán történt egy olyan eset hogy kint voltam velük a városban sétalgattunk volt a társaságban egy olyan fiu akivel csak a pénze miatt foglalkoztak,csendes visszahúzodó srác

.Aznap este elvették az órájat,ő kérte vissza erre töbször el lökték pofon vágták.Nembírtam nézni.Szólatam hogy fejezzék be,erre mondták hogy fogjam már be.Utánna mondtam hogy rendőrt hívok.Utánnam vágtak egy sörös üveget vissza dobták a fiunak az órát elmodtak mindennek és elmentek.Nem akartam velük többet lógni.Ez után folyton hallottam vissza sok embertől hogy azt mondják mekkora egy k vagyok.De még nem is ez a lényeg hanem hogy egyik legjobb barátom be iratkozott abba az iskolába ahonnan én ki iratkoztam.Folyton hívott nem értettem miért.Aztán kiderült hogy nagyon jóba lett ezekkel az emberekkel és kivoltam hangosítva és halgatták mit beszélünk.Azóta ha hívtak nem vettem fel,ezért privált számról hívtak.De ha valahová megyek és átt kell szálnom a városban ahol ők tanulnak és ott vannak a buszmegállóban oda jönnek közel hozzám csak nevetnek vagy gúnyosan elkezdenek kérdezgetni az életemről.Történt olyan is hogy ültek a padon én épp ott sétáltam el erre elkezdik mondani hangosan hogy az ilyet felkéne akasztani vanzer k.stb.A hivogatások sem maradtak abba privált számról hívogatnak hajnalba.Kitalálnak rólam dolgokat és felhívnak hogy ez igaz e meg milyen gáz vagyok.Nemtudom mit csinálhatnák hogy ez abba maradjon.Esetleges helyes írási hibákért létszi ne szóljatok be.Nem azért írtam ide.Tanácsot szeretnék ja és még valami kb 8 hónapja nem keresem a társaságukat,nem megyek velül sehová,csak akkor beszéltem velük a 8 hónap alatt mikot oda jöttek gúnyolódni.Próbáltam sok mindent hogy befejezzék pl: ha nem privált számról hívtak véletlen akkor letiltottam a számukat,vagy felvettem a telefont meg halgattam hogy megint mit is találtak ki rólam és normálisan elmagyaráztam hogy nem csináltam semmi hasónlót és hogy ne hívjanak fel az ilyenekkel mert nem is akarom hallani és megvan a saját életem.Tudom hogy nem nagy probléma amit le írtam de mégis idegesítő és sokszor éjszakákat gondolkozom hogy mit csináljak másképp hogy ne hívjanak ne beszéljenek rólam folyton ne mondjanak el mindennek a város közepén....már sulit váltottam probálok ugy haza menni vagy utazni hogy ne keljen abban a városban átt szálni...Kérlek ha van valakinek valami ötlete mit tehetnék írja le. :)Előre is köszönöm annak aki elolvasta és válaszol.Legyen nagyon szép napotok. :)

#hagyás #pletykálnak rólam
2019. nov. 6. 11:59
 1/5 anonim válasza:
Digók vagytok?
2019. nov. 6. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván.:)De ha normális választ nem kapok inkább törlöm a kérdést.Nagyon kár bízni az emberekben.:)
2019. nov. 6. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Velem is hasonló volt, ok nélkül bántottak, voltak igen csúnya verekedések is. Azt tudod tenni, hogy nem foglalkozol velük, meghúzod magad, elkerülöd őket jó messzire. Akkor nem találnak meg, nem fognak utánad rohanni.
2019. nov. 6. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A telefonodon lehet tiltani, hogyha valaki szám nélkül hív, ki se csöngjön nálad.

Illetve fel lehet őket jelenteni zaklatásért.

2019. nov. 6. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek, hogy tegyetek feljelentést. Azt nem fogják zsebre tenni, amit a szüleiktől kapnak miután házhoz jönnek a rendőrök!
2019. nov. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!