Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ne rágódjak az érettségi...

Ne rágódjak az érettségi hiánya miatt?

Figyelt kérdés

Nincs érettségim, mindig is nagyon nehezen ment a tanulás, (diszlexia diszgráfia diszkalkulia)

Minden nap ezzel kelek meg egésznap kb ezen kattog az agyam hogy nincs érettségim, és irigy vagyok másokra akiknek van. Egyszer próbálkoztam, felnőtt esti sulival ahol felkészítenek az érettségire, de nem ment ott sem a tanulás, akárhogy próbáltam mindenből egyest kaptam szinte. Ezért nem erőltettem tovább, nem is láttam értelmét, ezért ott hagytam a sulit. De olyan rossz enélkül tanulatlannak érzem magam, meg kicsi a szókincsem, szerintem meg épp a tanulás segítene ezen. De ha egyszerűen nem megy akkor mit tudok tenni?

Haverjaim szerint felesleges ezen ennyit rágódni, inkább keressek munkát. Tényleg felejtsem el? Lehet élni érettségi nélkül is?

2019. okt. 31. 13:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy lett ez a pszichés betegségem tőle, amire gyógyszert szedek, és azért nem csinálom mert amik vannak 12/24 órás hirdetések, én azt nem bírnám, és kiújjulna a betegségem
2019. okt. 31. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha 12 órát nem bírsz elülni egy portán, ahol megy napi 4 ember, meg 2 autó, akkor százalékoltasd le magad, mert ez esetben egy diplomás melót sem bírnál agyilag/lelkileg.
2019. okt. 31. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
4 ember meg 2 autó??? Hol élsz te ember?:D
2019. okt. 31. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Ipari szakmunkásként is van hogy kell érettségi, de ha papírod van a betegségeidről akkor bizonyos tárgyakból adnak felmentést. Ellenben egy hegesztő, esztergályos stb nagyon jól megfizetett szakember még idehaza is. Az érettségi olyan alap ma mint régen a 8 általános, hacsak nincs valami jó szakmád ami mellett nincs jelentősége.
2019. nov. 2. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Csak matekból van felmentésed vagy másból is legalább részleges? Amúgy énis diszlexiás diszgráfiás diszkalkuliás vagyok tavaly érettségiztem összesítve 4-es átlaggal érettségizz le ne add fel
2019. nov. 4. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!