Szívesen lapátolnál most havat?
Igen... én is inkább havat hánynák. mint h szenvedjek mint most:S
egyszerüen elviselhetetlen ez a meleg.nem birom tovább. egész este nem tudok aludni , nem tudom kipihenni magam. ma is hajnal 04:05 kor aludtam el, és 08:24 kor keltem fel:S
Már igy megy lassan egy hete:S És nappal pedig ingerült vagyok és ideges:S. Amikor eltudok aludni este azt annak köszönhetem h vizes törölközövel "borogatom" magam, és valamennyire hüt.
Fürdőruhában....jöhet:))
Egyébként mi, emberek tehetünk arról, hogy ilyen szélsőséges az időjárás. Nem véletlenül p*fáznak örökké az ózonjukról sem. Lassan eltűnnek az évszakok. Az én időmben (57N) volt tavasz, nyár, ősz,tél, de most összemosódnak az évszakok. Egyre melegszik a föld, olvadnak a jéghegyek, "elcsúsznak" az évszakok. Senki sem tudja, hogy mi lesz ennek a vége, de ebben a melegben valóban lapátolnék egy kis havat.
Dehogy lapátolnám!
Fejest ugranék bele! :DDDD
most jobb az, ha odakint szetfagyunk?
en utalom a telet.. Nem tudsok ugy beoltozni h ne fazzak.. inkabb a nyar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!