Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jobb- vagy balkezes gitár?

Jobb- vagy balkezes gitár?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni, milyen kezes vagyok. Lehet egy kicsit hülyén hangzik, de akármilyen kézre fogom a gitárt kényelmes. Fogtam már jobbkezeset és balkezeset is, de mind a kettő kézre áll. Alapjáraton jobbkezes vagyok, de ahogy észrevettem ez nem befolyásol semmit azon, hogy hogyan fogok le ,esetleg pengetek meg egy húrt. Nagyon érdekel a téma, de fogalmam sincs milyen kezes gitárt vegyek. Ti mit javasoltok inkább?

2019. okt. 23. 22:15
 1/3 Mojjo ***** válasza:
100%
Ha jobbkezes vagy, vegyél jobbkezest. Kb százszor nagyobb a választék jobbkezes gitárban, mint balkezesben. És nem, nem túlzás, nagyjából ez az arány.
2019. okt. 23. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én mint balkezes, azért vettem balkezeset mert még bal kézzel egész természetes volt, jobbal olyan furcsa, rossz. Jobb kezes gitárból rengeteg van, míg balosbol alig nagyon kevés. Használtan szinte esélyed sincs hogy jó árban olyan legyen mint amilyen tetszik, de sokszor egyáltalán nincs olyan ami tetszik egyik gyártónak sem balosban (én is ezzel a problémával küzdök mostanság). Meg millió hátránya van ha balos vagy. Nem mondhatod hogy ha vam valahol egy gitár, hogy te játszasz rajta, stbstb
2019. okt. 24. 07:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem jobbkezeset veszek :)
2019. okt. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!