Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meddig szoktatok fent maradni...

Meddig szoktatok fent maradni mostanság? És mikor keltek?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdem.:)

Kort és nemet lécci.:)

2010. júl. 17. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy hónapja reggel 5 körül fekszek és du 5 körül kelek :D
2010. júl. 17. 04:57
 12/16 anonim ***** válasza:

11-12 körül lefekszek mert már unom magam és álmos vagyok,de még nem tudok elaludni,ezért zenét hallgatok.Na akkor bepörgök és mégnehezebb elaludnom,de végre nagy nehezen sikerül...Ezután alszom,de 6-7körül megint felébredek és nem tudok visszaaludni.Nem alszom ki magam,egész nap fáradt vagyok,de este is kínszenvedés elaludni.Legszívesebben egy kád langyos vízbe aludnék:DD

15/L

2010. júl. 17. 08:09
 13/16 anonim válasza:
100%
Este 12-1 óra között alszom el, vagy később és másnap fél 9 és 10 óra között kelek. Sokszor van olyan, hogy lefekszem fél 12-kor, de még fél kettőig sem tudok elaludni. ilyenkor általában gondolkodom meg zenét hallgatok, de azt is hamar megunom, úgyhogy teljes szenvedés az egész. Ez persze csak nyáron van így. Iskolaidőben fél 6 körül kelek. Van, hogy éjfélig tanulok, de nagyon örülök annak, ha már fél tízkor lefeküdhetek 17/L
2010. júl. 17. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Este 1-2-ig szoktam fent maradni és általában 8-9 óra körül kelek (van úgy, hogy hamarabb). Tovább is fenn tudnék még maradni esténként, de akkor később kelnék és azt nem szeretném, mert akkor kicsúszik alólam az egész nap. XD

20/L

2010. júl. 17. 11:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Gyaaa.:D

Vannak itt furcsa időpontok.xD

Én 3kor lefekszek, és 1kor kelek.:)

Köszi a válaszokat.:)

2010. júl. 17. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
0-1 órakor fekszem le és 10-11-kor kelek.
2010. júl. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!